KONYA / EREĞLİ - İvriz Şehit Tahir Civil Ortaokulu

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Nagihan YILDIRIM öncülüğünde Ankara gezisi yapıldı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´u Anma Programı yapıldı.Emeği geçen herkese teşekkürler.

Şbt

Okulumuzda Sivil Savunma Haftası nedeniyle ikaz alarm tatbikatı ve Personel Tahliye Tatbikatı yapıldı. Öğrencilere ve öğretmenlere doğal afetler ve alınması gereken önlemler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Şbt

Karne töremizde okulumuzda dereceye giren öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Mevlüt DOĞAN tarafından ödüllendirildi.

Ock

Okulumuzda okul ve çevre güvenliği konulu veli toplantısı düzenlendi.

Ock

Ömer SEYFETTİN´den Seçmeler isimli kitaptan kitap okuma ve anlama yarışması yapıldı. Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Kas

Öğretmenler Günü okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Şiirler, öğretmeni anlatan yazılar okundu, video gösteri izlendi, şarkılar, söylendi. Müdür yardımcımız Aykut İNCEKAYA tarafından saz ve şarkılarla dinleti yapıldı. Programı hazırlayan Melis AKCAOĞLU ve İlker AKCAOĞLU öğretmenlerimize, programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Mevlidi Nebi Haftasında Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.s) andık. Ona sevgimizi dile getirdiğimiz şiirler, yazılar okuduk, videolar izledik, dualar ettik. Programı hazırlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda sınıflar arası yapılan futbol turnuvasında bütün sınıfları eleyerek 7-B sınıfı şampiyon oldu ve kupayı almaya hak kazandı.

May

İlçemiz genelinde yapılan resim sergisinde öğrencilerimizin eserleri sergilendi. Öğrencilerimizle birlikte Resim Sergisini ziyarete gittik. Emeği geçen Görsel Sanatlar öğretmenimiz Reva ÖZGÜVEN´e teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları yapıldı. Okul koromuz, çeşitli yazılar, şiirler, gösteriler, yarışmalar eşliğinde 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir çoşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Görsel sanatlar Öğretmenimiz Reva ÖZGÜVEN tarafından hazırlanan Ebru sergimizde öğrencilerimizin eserleri sergilendi.

Mrt

Okulumuzda Sivil Savunma Haftası nedeniyle Deprem ve Yangın Tatbikatı yapıldı. Öğrencilere ve öğretmenlere doğal afetler ve alınması gereken önlemler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Ock

Okulumuzda etkinlik haftası kapsamında satranç turnuvası yapıldı. Öğrencimiz İlker DUDAKLI turnuvayı kazandı.