KONYA / EREĞLİ - İvriz Şehit Tahir Civil Ortaokulu

Kas

Konya Büyük Şehir Belediyesi ve Konya Bilim Merkezinin ortaklaşa gerçekleştirdiği program kapsamında okulumuza Bilim Tırı geldi.

Öğrencilerimize bilimin sadece dersler değil, hayatımızın bir parçası olduğunu kanıtlayan bu çalışma için Konya Büyük Şehir Belediyesi ve Konya Bilim Merkezine teşekkür ederiz.

Kas

Görsel Sanatlar Öğretmeni Reva ÖZGÜVEN, Rehber Öğretmen Rahime SEVİN DÖNMEZ liderliğinde öğrencilerimiz  24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı. Öğretmen ve öğrencilerimizin rol aldığı çeşitli videolar izlettirildi. Gösteriler yapıldı. Yazı ve şiirler okundu. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Kas

Okulumuz Öğrencilerinden Mustafa MAMAK Tekvando Konya Birincisi Oldu. Okul müdürümüz Mevlüt DOĞAN tarafından ödüllendirildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 93. Yıl dönümü kutlu Olsun. Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Öğrencilerimiz günün anlam ve önemini belirten yazılar, şiirler, marşlar okudu.

Ekm

Okulumuzda geçen yıl TEOG ve Parasız Yatılılık ve Bursluluk sınavında başarılı olan öğrencilerimize ödülleri dağıtıldı. Ödül törenine Ereğli Kaymakamı Sayın Ömer Lütfi YARAN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Namık ÖZÇELİK, ilçe okul müdürleri, Belceağaç Muhtarı ve veliler katılmıştır. Bisiklet, gram altın ve çeşitli ödüller başarılı öğrencilerimize verildi.

Ekm

Okulumuz öğrencileriyle birlikte 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenledik. Programda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri anısına çeşitli şiirler, yazılar okundu ve videolar izlendi.