KONYA / EREĞLİ - İvriz Şehit Tahir Civil Ortaokulu

Ekm

Okulumuzda Kaymakamımız Sayın Ömer Lütfi YARAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İradet GENÇ, Belceağaç Muhtarı İsmet AKGÜL, okul müdürleri, veliler ve öğretmenlerimizin katılımıyla 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında Fen Lisesi, Anadolu Liselerini ve bursluluk sınavını kazanan başarılı öğrencilerimiz bisiklet, çeyrek altın, gram altın gibi hediyelerle ödüllendirildi.

Ekm

Okulumuz Okul Aile Birliği Birinci Kurul Toplantımız yapıldı. Katılan velilerimize teşekkürler.

Ekm

Okulumuzdan ayrılan Rahime SEVİN DÖNMEZ, Meryem KANIK ve emekli olan Mustafa DAĞDAŞ öğretmenlerimize okulumuza verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

2016-2017 Eğitim Öğretim yılında başarılı olan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Haz

Kur´an-ı Kerim´e geçen öğrencilerimize Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Elif OLCAR tarafından belgeleri verildi. Öğrencilerimizi ve emeği geçen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Elif OLCAR´a Teşekkürler.

Haz

Okulumuzda Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı. Çeşitli şiirler, yazılar okundu. Marşlar söylendi. Gösteriler yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkürler...

May

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması yapıldı. Kutlamada çeşitli gösteriler, oratoryolar, şiirler, yarışmalar yer aldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürler.

Nis

18 Mart Şehitleri Anma ve Deniz Zaferi´nin 102. yıl Dönümü nedeniyle şehitlerimizin anıldığı, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirler ve orotoryo gösterileri ile tarihin şanlı zaferini bir kez daha yaşadık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda Sivil Savunma Haftası nedeniyle ikaz alarm tatbikatı ve Personel Tahliye Tatbikatı yapıldı. Öğrencilere ve öğretmenlere doğal afetler ve alınması gereken önlemler hakkında bilgilendirme yapıldı.

BİLGİ YARIŞMASINDA BAŞARILI OLAN SINIFLAR

1-      5. SINIFLARDA 5/A SINIFI

2-      6.  SINIFLARDA 6/B SINIFI

3-      7. SINIFLARDA 7/A SINIFI

4-      8. SINIFLARDA 8/B SINIFI

ATASÖZÜ YARIŞMASINDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLER

1-      6/B SINIFINDAN BAHRİYE BENDER

2-      6/B SINIFINDAN NİSA GÜL

3-      5/A SINIFINDAN ARDA ZORLU

Ock

SAĞLIK GRUP BAŞKANLIĞI TARAFINDAN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE “İLK YARDIM” SEMİNERİ VERİLDİ.

Ock

EKİP42 kapsamında okulumuzda yapılan kitap okuma yarışmasında dereceye giren 5/A sınıfından Yağmur Genç  gram altın,  6/B sınıfından İlkay Sude Özavcı bot,  5/B  sınıfından Esra Sarı bot ile ödüllendirildi.

Ock

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Konya’daki çeşitli kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde gerçekleştirdiği “Medeniyet Okulu” projesiyle okulumuz şenlendi.

Ock

TEOG sınavında başarı göstererek 100 netin üzerinde olan öğrencilerimiz okul müdürümüz Mevlüt DOĞAN tarafından ödüllendirildi.