KONYA / EREĞLİ - İvriz Şehit Tahir Civil Ortaokulu

Mrt

OKULUMUZDA 12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULU VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ KUTLANDI. iSTİKLAL MARŞI'NI GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA 1. OLAN ÖĞRENCİMİZE ÖDÜLÜ VERİLDİ. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

Okulumuz öğrencileri ile birlikte mahallemizde bulunan büyüklerimizi ziyaret ettik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda karaoke şarkı yarışma etkinliği düzenlendi. Yarışma ile öğrencilerimiz eğlenceli vakit geçirdiler. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimize ve katkı sağlayarak bu güzel etkinliği gerçekleştiren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz kermes etkinliği düzenlenmiştir. Kermes düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz tüm ortaokul sınıflar arasında bilgi yarışması etkinliği düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz etkinliği merakla ve dikkatlice izleyerek bilgi yarışmasına katılan arkadaşlarına destek oldular. Etkinliği düzenleyen ve katkı sağlayan öğretmenlerimizle yarışmaya katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimizle birlikte Ereğli Huzurevini ziyaret ettik. Büyüklerimiz ziyaretlerimizden dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler. Öğrencilerimiz ise ziyaret sayesinde hem değerlerine sahip çıkmış oldular hem de toplumsal sorumluluklarını yerine getirdiler. Ziyareti gerçekleştirmemizde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda öğrencilerimizin katkı sağladığı Şiir Dinletisi etkinliği gerçekleştirilmiştir. Etkinliği düzenleyen, katkı sağlayan ve katılan öğretmenlerimiz başta olmak üzere öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda Zeka Oyunları Turnuvası düzenlenmiştir. Hem turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi hem de başarılı olan öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Ayrıca turnuvayı düzenleyen ve katkı sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programımızı gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık. Emeği geçen tüm öğretmen, öğrencilerimize ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz okul öncesi, görsel sanatlar, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan yıl sonu sergimizi açılışını Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İradet GENÇ ve şube müdürlerimiz gerçekleştirdi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda öğrencilerimize farklı meslekleri tanıtmak için kariyer günleri yapıldı. Doktor, avukat, öğretim görevlisi, eczacı, futbolcu gibi meslek sahipleri öğrencilerimizle söyleşi yaptı.

Öğrencilerimizin sorularına cevap verdi.Konuklarımıza ve katılım gösteren herkese teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Avrupa Projeleri yapmaya ve bu konuda öğrencilerimizle birilkte çalışmaya devam ediyor. Çeşitli Etikletler alarak okulumuzu en iyi şekilde temsil ediyoruz. Projelerimizde öğrencilerimizin kimlik bilgilerini paylaşmıyor ve veri gizliliğine önem veriyoruz. Ayrıca velilerimizin izinlerini alark çalışmalara başlıyor, öğrencilerimizin sadece çalışmalarını paylaşıyoruz. Öğrencilerimizin yüzlerinin açık bir şekilde görünmesini engelliyor ve çevrimiçi güvenlik politikalarına uyuyoruz. Bu sayede Avrupa Birliği tarafından verilen güvenli etiket kriterlerini de karşılayarak Bronz Etiket almaya hak kazandık. Her 2 yılda bir tekrar edilen sistemde üst üste politikalarımızı devam ettirmeye devam ediyoruz.

Kas

Okulumuz ögretmenlerimize ilk yardım eğitimi verildi.

Ekm

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerimiz Ereğli Fen Lisesi,  Fatih Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, TOKİ Şehit Hidayet Erdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini gezdiler, liseler hakkında bilgi sahibi oldular.